Infovonal: +36(1) 246 8393
E-mail: info @ hostop.hu

Térelválasztás PVC szalagokból

térelválasztás5

Amennyiben méretes raktárhelységekkel rendelkezik egy cég, ott nem ismeretlen a magas, szinte konrolálhatatlan energiaköltség. A korszerűtlen szigetelés miatt nehézségbe ütközik egy kisebb terület kizárólagos hűtése, vagy fűtése. A később kialakított kisebb tér hőfokának megtartása fölösleges energiaköltség nélkül szinte lehetetlen, ennek az egyetlen hatásos módja egy megfelelően működő térelválasztás, amely sikerrel tölti be a hőszigetelés funkcióját. Ilyen például a térelválasztás PVC szalagokból történő kialakítása.

Ilyen esetekben a PVC szalagok kiemelkedő hatékonysággal vethetők be. A PVC szalagok segítségével egyszerűen biztosíthatod a kívánatos munkaterületet dolgozóid számára, valamint a munkavégzés során használt útvonalak most még gyorsabb átjárást engednek. A szalagfüggönyön keresztül a közlekedés gyerekjáték még targoncával, rakodókocsival is. Azok se mondjanak le a PVC függöny alkalmazásától, akik élelmiszer raktározással foglalkoznak. A függöny elkészíthető speciális rovartaszító szalagokból is, így az elkerített területet biztonságban tudhatod a kártékony vendégektől.

Aki a térelválasztás PVC szalagokból történő megvalósítását választja, a következő előnyös változásokkal számolhat:

  • jelentős energiaköltség megtakarítás, hiszen a hűtött vagy fűtött levegő ott marad, ahol szeretnénk
  • megfelelő hőmérséklet biztosítása munkatársaid részére
  • a szalagfüggöny kizárja a levegőben szállingózó port
  • a kintről beáramló zaj 15-20 dB-el csökkenhet

A térelválasztás PVC szalagokból történő kialakítása rendkívül gyors. Megrendelésekor mindenképp jelölje meg a szóban forgó nyílás méretét, így az elkészült termék tökéletesen fog passzolni a leválasztani kívánt térhez. Amint cégünk elkészült a függönnyel, házhoz is szállítjuk, hogy Ön mihamarabb élvezhesse az új térelválasztó előnyeit.