Infovonal: +36(1) 246 8393
E-mail: info @ hostop.hu

Térelválasztás PVC táblákból

1

A hatékony és gazdaságos fűtési módszer magánszemélyeknek is problémát okozhat, ez a nehézség sokszorosára nő, amikor egy csarnokot, vagy egy tágas raktárhelyiséget kell kifűteni. Az ipari térelválasztás igen sokat segíthet energiaköltségeinek visszaszorításában, hiszen a fűtött levegő nagyon nehezen tud megszökni. A PVC tábláknak köszönhetően a huzat mértéke minimálisra csökken, ezáltal egy élhetőbb munkahelyet teremtünk. Ugyanígy megakadályozzuk az eltévedt madarak, rovarok bejutását is, de még a nem kívánt pornak is búcsút inthetünk ha a térelválasztás PVC táblákból elkészített módját választjuk. Élelmiszerrel dolgozó vállalkozásoknak bogártaszító szalagot is tudunk biztosítani.

Nagyon jól be szokott válni az egy méter széles táblákból kialakított ipari térelválasztó függöny. A függöny szigetelése több, mint megfelelő, és ha ezeket a táblákat szalagokkal kombináljuk, dolgozóink gyalogos, illetve targoncás útvonalait is könnyűszerrel tudjuk biztosítani.

Térelválasztás PVC táblákból?  Kitűnő választás, hiszen térelválasztás mellett olyan termékhez juthat hozzá, ami

  • energiatakarékos
  • kíméli a munkatársak egészségét, hiszen megszűnik a huzat
  • eredményesen szünteti meg a porral teli levegő jelenségét
  • zajszűrő szempontból is megállja a helyét

Az ipari térelválasztás PVC táblákból tehát nem véletlenül közkedvelt. Amennyiben szeretne csatlakozni elégedett ügyfeleink körébe, küldje el a nyílások méreteit, így az egyéni igények szerint készíthetjük el az új térelválasztót. A szállítás miatt se kell aggódnia, a táblák elkészítése után a megjelölt címre szállítjuk őket.